Tatyi and Me - Kutyás Túrablog

Felfedezzük Magyarország legszebb tájait. Tarts velünk!

2018-11-30

2018. november 30. 16:20 - Tatyiandme

Facebook
Instagram

Eltelőfélben van az első hét az új munkahelyemen, és gondoltam, írok Nektek arról, hogy milyen volt az első hetünk Tatyival. Mert persze ő is itt van, kitartóan jön velem nap nap után :) Egyébként, mielőtt kérdeznétek, igen, szempont volt, hogy ő is jöhessen velem ;)

Jelen pillanatban elég fáradt vagyok, az újdonságok, az új közeg, a rengeteg impulzus, ami ér szinte teljesen lekötik a figyelmemet, minden nap tanulok valami újat, és ez szuper érzés.

Tatyinak is rengeteg az újdonság. Született vidéki kutyaként (pont akkor költöztünk Veresre, amikor Tatyi hozzánk került) ugyan járt már sokszor Budapesten, de a mindennapi bejárás azért más.

Hétfőn utazott életében először trolibuszon, és, mint eddig minden tömegközlekedési eszköz, ez is tetszett neki. Már megvettük a havi kutyabérletet is, tegnap meg is dicsértek minket, hogy ilyen szabályosak vagyunk. Igazából az ellenőr bácsi közölte, hogy ő ilyet még nem is látott :)

Hétfő reggel azért még voltak nehézségeink: Tatyi nem értette, hogy miért is kellene kimenni az esőbe, amikor teljesen jól lehet kuckózni a kanapén is. Jó pár percnyi unszolásba telt, mire méltóztatott megmozdulni. Ha jól emlékszem, szerda volt az a reggel, amikor már magától bújt elő az ágyából, hogy jön velem.

A mi utcánk egy kedves szeglete
Megismerkedtünk Gyöngyi nénivel is, a szomszédos kávézó tulajdonosával, akit Tatyi rögtön a szívébe zárt - és én is, mert isteni kávét főz! :)

Öröm nézni, hogy ismerkedik Tatyi az új dolgokkal, emberekkel. Már ismeri az útvonalunkat, ügyesen navigál nagyobb tömegben is, és azt vettem észre, hogy bizonyos dolgokra emlékszik még régebbről.

Például tegnap az Oktogonon szálltunk fel a földalattira, ahogy régebben sokszor, és teljesen céltudatosan ment le a lépcsőn, várakozott, a kijáratnál pedig automatikusan a jó irányba indult el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tatyiandme.blog.hu/api/trackback/id/tr3115484876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása