Tatyi and Me - Kutyás Túrablog

Felfedezzük Magyarország legszebb tájait. Tarts velünk!

Tiszta kutya, boldog gazdi

2018. november 10. 10:06 - Tatyiandme

Wash&Vau self-serve dogwash Budapest

Tatyival meghívást kaptunk a Wash&Vau-ba, hogy kipróbáljuk, önkiszolgáló kutyamosójukban milyen egyszerűen és gyorsan varázsolhatunk vaddisznóból tiszta és kulturált ebet.

Tatyi and I were recently invited to try the Wash & Vau self-serve dog wash. They had an open day in the beginning of October and I was really excited because Tatyi just loves all things stinky, especially on her fur. Quite honestly, getting her clean and neat in our bathtub is sometimes close to a zombie movie/mud wrestling nightmare…

Ismerkedünk a mosóval - Getting to know the dogwash(Fotók: Colorgraphers - www.colorgraphers.com)
Nagyon örültem a meghívásnak, mivel nálunk a fürdés gyakran napirenden van. Tatyi feltételezhető terrier felmenőinek köszönhetően imád mindenbe belefetrengeni, ami bűzlik, kedvence az Eau de Rothadóhal, de ha az erdőben talál valamit, természetesen azt sem hagyja ki… és ilyenkor a fürdés és fürdőkád-takarítás nem egy leányálom… ha a Ti kutyusotok is hasonló tendenciákat mutat, vagy csak nem szeretnétek otthon, a fürdőkádban fürdetni, jó szívvel ajánljuk a Wash & Vau kutyamosót.

I was hoping that the dog wash would prove easy-peasy and Tatyi won’t be too frightened so I can say goodbye to bathtub cleaning after every dog wash. If you’ve ever been to a self-serve car wash, well, this system is really similar: first a shower with clear water, then some shampoo (which comes from the shower head, mixed with water) and finally a rinse. At the end, you can thoroughly dry the pups with the heavy-duty blow-drier, so they won’t get cold outside.

Ha jártatok már önkiszolgáló autómosóban, akkor a kutyamosó működése sem lesz kihívás: először vizezünk, majd samponozunk, és a végén öblítünk. A szárítás a kutyakozmetikustól ismerős ipari szárítóval gyorsan megy, szóval teljesen szárazon léphet ki a kutyusunk az utcára. Első alkalommal érdemes lehet pár jutalomfalatot bekészíteni, de alapvetően semmivel nem stresszesebb vagy bonyolultabb a folyamat, mint egy otthoni fürdetés.

If you’re going for the first time, I’d recommend taking some treats just for safety’s sake, but the whole process is really not any more stressful or complicated than a bath at home, however, without all the mess and the need to clean up afterwards. From us, the Wash & Vau dog wash gets the thumbs up for sure!

Kedvet kaptatok az egyszerű és gyors kutyafürdetéshez?  Országszerte 16 helyen vehetitek igénybe a Wash & Vau szolgáltatásait - további információkat a weboldalukon találtok:

www.kutyamoso.hu

NYITVA: 0-24

WASH & VAU SELF-SERVE DOGWASH - 16 LOCATIONS IN HUNGARY

OPEN 24/7

For further information visit their website or Instagram:

www.kutyamoso.hu

@washandvaukutyamoso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tatyiandme.blog.hu/api/trackback/id/tr7115484872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása