Tatyi and Me - Kutyás Túrablog

Felfedezzük Magyarország legszebb tájait. Tarts velünk!

Szimpla Kutya - Állatok Világnapja

2018. október 08. 15:50 - Tatyiandme

Október 6-án, szombaton a Szimplakert adott otthont a Kutyabarát.hu őszi Piknikjének az Állatok Világnapja apropóján. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, az elmúlt hetek novembert idéző esős napjai után csodálatos vénasszonyok nyara köszöntött be, ideális idő egy kutyás programra :) Ennek megfelelően szép számban jöttek kis és nagy kutyusok, fajtatiszták és keverékek, kölykök és szépkorúak, hogy kedvükre nézelődjenek a Vásárban és kincsekre leljenek.

Hol van Tatyi? (fotó: Varga Dávid)
Számunkra külön izgalmas volt a Vásár, mivel a BlancoatShoppal standdal is kint voltunk, de közben természetesen bandázni is mentünk -és persze el is csábultunk egy-két apróságra. Legutóbb a tavaszi pikniken voltunk kint, de most, hogy Tatyi jobban van, úgy gondoltam, miért ne jöhetne velem egész napra, hogy kutyák közt legyen és ő is jól érezze magát.

Biztos vagyok benne, hogy senki sem csalódott, nagyon jó hangulatban telt a Piknik. Számomra mindig nagy öröm, amikor ennyi "idegen" kutyát látok együtt, kulturáltan szórakozni :) Szuper kiállítók és márkák képviseltették magukat, szinte mindent meg lehetett vásárolni a minőségi kutyatápoktól a jutalomfalatokon át az egyedi kutyás kiegészítőkig.

A kutyusok is lelkesen válogattak a kincsek között (Fotó: Varga Dávid)
Gyönyörű kézzel készült, egyedi tervezésű darabokat láttam! Nagyon széles a választék minőségi, designer kutyás kiegészítőkből ma Magyarországon! Érdemes szétnézni a vásárokon és az Interneten mielőtt a legközelebbi kutyás áruház felé vennénk az irányt, mert csodálatos darabokra bukkanhatunk, amelyek mögött gondos tervezés és magas színvonalú kézimunka van. Ezeket a darabokat a kutyák iránt elkötelezett gazdik tervezik, szóval nem csak szépek, de nagyon praktikusak is.
Készülődés a Szimplában
Készülődés a Szimplában
Szuper kutyás kiegészítők közül válogathattunk
Szuper kutyás kiegészítők közül válogathattunk
Nem csak az ebekre, a gazdikra is gondolnak
Nem csak az ebekre, a gazdikra is gondolnak
Kézzel készült nyakörvek
Kézzel készült nyakörvek
Minőségi, természetes kutyaeledelek és jutalomfalatok is voltak :)
Minőségi, természetes kutyaeledelek és jutalomfalatok is voltak :)
Kutyák iránti elkötelezettségünket pólókon is hirdethetjük
Kutyák iránti elkötelezettségünket pólókon is hirdethetjük
Puha párnák, hogy este kipihenhessék a fárasztó napot
Puha párnák, hogy este kipihenhessék a fárasztó napot
Horgolt pulcsik és takarók
Horgolt pulcsik és takarók
Összességében szuper délutánt töltöttünk a Szimplában, és bár a tombolán nem nyertünk, pedig egy két éjszakás kutyás hétvégét lehetett nyerni a Szent Orbán Panzióba, Zalakarosra, azért nem tértünk haza üres kézzel :) Tatyi alig várta, hogy megkóstolhassa a nasikat, és holnap teszteljük a szipi-szuper hipermenő világítós és sípolós teniszlabdát is, amit kifejezetten az agility és frizbi edzésekre újítottam be.

Azt hiszem, a legmaradandóbb emlékünk mégsem ez lesz, hanem a találkozások. Az Instagram világában már sok lelkes kutyus-gazdi párossal (trióval, családdal, stb.) ismerkedtünk meg, akikkel a Pikniken most személyesen is találkozhattunk! Persze alig vártuk, hogy közös képeket készíthessünk, ám ez korántsem bizonyult annyira egyszerű feladatnak! :)

Tatyi és Rudi bácsi: A két idős mentett ebet próbáljuk rávenni egy imidzs-képre (Fotó: Varga Dávid)
Pocokkal és gazdijával fürdőzünk a 15 perc hírnévben :) (Fotó: Varga Dávid)
A kutyafotózás amúgy is egy elég sokváltozós és nem túl hatékony folyamat. Az a bizonyos "jól elkapott pillanat" 100 bemozdult és elmosódott kép közül kerül ki, szóval jól szórakoztunk, mire Instaebeinkről végre sikerült egy-egy képet lőni, amin legalább egyszerre néznek a kamera felé :) Mindenesetre, a pillanatok emlékezetesek maradnak, és hála Varga Dávid fotósnak, mégiscsak születtek szuper képek.

Ha ott voltatok, az eseményről további képeket az esemény Facebook oldalán találtok. Ha kedvet kaptatok, a legközelebbi Piknik december 8-án lesz a Szimplában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tatyiandme.blog.hu/api/trackback/id/tr2715484856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása