Tatyi and Me - Kutyás Túrablog

Felfedezzük Magyarország legszebb tájait. Tarts velünk!

Rendhagyó kapszulakollekció a gazdátlan kutyákért

2018. augusztus 31. 15:51 - Tatyiandme

ARON COLLECTION BY VIKTORIA VARGA

Szívügyem az örökbefogadás. Nem csak azért, mert nem tartom etikusnak állatok pénzért történő adásvételét, hanem olyan gyakorlatias okból is, hogy amíg egy tenyésztőtől (rosszabb esetben szaporítótól) született kiskutyát választunk társunknak, addig egy gyepmesteri telepen lévő kutyától vesszük el az esélyt az életre. Minden kutyus megérdemel egy esélyt, épp ezért, ne vásárolj, fogadj örökbe :) A Vigyél Haza Alapítvány az Illatos úti gyepmesteri telepen lévő állatokon segít, ez a fantasztikus kollekció pedig a Vigyél Haza Alapítványnak <3 szóval szuper cuccok és egy jó ügy együtt :)

Emlékszem, amikor Édesanyám Polina kutyusáért mentünk a menhelyre. Nagyon sok kutyust néztem meg előtte a neten, több környékbeli menhely oldalát végigböngésztem, mire megláttam a mini-Tatyit, és megdobbant a szívem. Céltudatosan mentünk a menhelyre, egy barátnőm kísért el, hogy elhozzuk a kiskutyát. Nem a szag volt a gond és nem is az állapotok, hanem az, hogy szinte minden kutyus szaladt oda hozzánk... és láttuk a szemeikben a reményt, de tudtuk, hogy őket most itt kell hagynunk. 

Áron, a háromlábú kutyus is örökbefogadott eb (róla bővebben a közösségi média oldalain olvashattok), akinek az élete szörnyen indult, de szerencsére ma már fantasztikus családja van. Ments meg! nevű kezdeményezésükkel már több, mint 100 kóbor állatnak segítettek hazajutni.

Áron az örökbefogadása előtt...
és utána (forrás: viktoriavarga.hu)
Most pedig Varga Viktória divattervezővel együtt egy zseniális kollekcióval hívják fel a figyelmet az örökbefogadás fontosságára. A kollekció teljes bevétele a Vigyél Haza Alapítványt támogatja, így nem csak szuper darabokkal lehetünk gazdagabbak, amikkel az örökbefogadást népszerűsíthetjük, hanem ténylegesen is segíthetjük az alapítvány munkáját. A kedvencem a kifordítható kutyadzseki, amelyet két színben és két különböző üzenettel is lehet viselni.

A kollekció darabjait ITT tudjátok megnézni, a Vigyél Haza Alapítványt pedig ITT tudjátok támogatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tatyiandme.blog.hu/api/trackback/id/tr5715484842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása